winedine& disco

Op vrijdag 13 september vindt alweer de 6e editie van Wine Dine Disco plaatst in het Stadslab in Groningen. Een leuke avond uit voor jou en je vrienden of vriendinnen. 

Wine

Bij de wijnbar van Cloinq bestel je de wijnen voor tijdens het diner. Deze heb je tijdens de proeverij al uitgebreid kunnen proeven. Je koopt de wijn per fles voor de winkelprijs plus €5 kurkgeld. 

ProgrammaContactKOOP TICKETS

Groningen, een bruisende stad met één gebrek: te weinig vermaak voor levensgenieters die de schoolbanken al even hebben verlaten. Jammer dan? Niks daarvan. Wij nemen zelf gewoon het voortouw, door een complete avond uit voor jou te organiseren! 

We beginnen met een glas (of twee) bubbels, vervolgens gaan we aan tafel voor een heerlijk diner en sluiten af met een lekker feestje. En dat alles onder één schitterend dak, waar jij gegarandeerd nieuwe leuke mensen ontmoet.  

Dine

Laat je in de culinaire watten leggen met een smakelijk vier gangenmenu, met iedere editie een wisselend thema. Een goede bodem om daarna de heupjes nog even goed los te kunnen gooien. Door gebruik te maken van lange aaneengesloten tafels creëren we een echt saamhorigheidsgevoel.  

Disco

Langzaam worden de tafels aan de kant gezet, de lichten gedimd en het volume van de muziek opgevoerd. De discobol begint te draaien, de rookmachines doen hun werk en voor je het weet staan alle gasten te dansen alsof er geen morgen is. 

Wine Dine Disco - Stadslab Groningen
Wine Dine Disco - Stadslab Groningen
Wine Dine Disco - Stadslab Groningen
BEKIJK MENUKAART

Mede mogelijk gemaakt door:

De locatie 

Op slechts 5 minuten fietsen van de Groninger binnenstad wacht een nieuwe wereld. Het Stadslab is een uniek industrieel pand dat niet alleen heel mooi is, maar ook perfect is voor events.

Goed bereikbaar

Het stadslab bevindt zich aan de rand van de binnenstad en heeft ruime (gratis) parkeergelegenheid.

Hotel (of fiets)

Laat je auto staan en leen een fiets van het Stadslab (indien voorradig) om veilig thuis te komen. Liever overnachten? Boek via ons een fantastische deal voor het naastgelegen Citylab Hotel.

Binnen en buiten

Het Stadslab biedt zowel binnen als buiten faciliteiten aan. Het seizoen en weer bepaalt of Winedine&disco binnen, buiten of beide wordt georganiseerd.

LocatieTICKETS KOPEN

Programma

17:30 ontvangst

Geniet bij aankomst van een glaasje champagne (of twee). Zoek een mooi plekje aan de lange tafels in het in het thema ondergedompelde Stadslab, waar je vervolgens kunt gaan genieten van  het heerlijke 4 gangen-diner.

18:30 diner

21:00 disco

Rond 9 uur starten we met de disco. Hierover lees je beneden meer. 

Contact


Heb je een vraag? Stel 'm hier en je krijgt z.s.m. reactie. Bellen of Whatsappen kan ook naar 06-31005924. Geef hier ook eventuele dieetwensen en allergieën door.

TICKETS KOPENBekijk de menukaart

Een nieuw jaar, een nieuw hoofdstuk van Groningens lekkerste ‘complete avondje uit’. En omdat het Valentijnsdag is, vieren we ditmaal de liefde. Voor elkaar? Echt niet! Of... nou ja vooruit, een beetje dan. Maar vooral de liefde voor een avond heerlijk wijnen, dineren en dansen! Zoals je dat van ons gewend bent.

 

KOOP JOUW TICKETS HIERTICKETS KOPENProgrammaContactKOOP TICKETS

Programma


17:30 ontvangst

18:30 diner

21:00 disco

KOOP NU JE TICKETS

Wine


Bij de wijnbar van Cloinq bestel je de wijnen voor tijdens het diner. Uiteraard kun je ons altijd vragen om advies. Je koopt de wijn per fles voor de winkelprijs plus €5 kurkgeld.

KOOP NU JE TICKETS

Locatie


Op slechts 5 minuten fietsen van de Groninger binnenstad wacht een nieuwe wereld.


Stadslab
Suikerlaan 15
9743 DA Groningen

BEKIJK MENUBEKIJK DE MENUKAART

Dine


Laat je in de culinaire watten leggen met een smakelijk drie- of vier gangenmenu, met iedere editie een wisselend thema. Een goede bodem om daarna de heupjes nog even goed los te kunnen gooien. Door gebruik te maken van lange aaneengesloten tafels creëren we een echt saamhorigheidsgevoel.  

Disco


Langzaam worden de tafels aan de kant gezet, de lichten gedimd en het volume van de muziek opgevoerd. De discobol begint te draaien, de rookmachines doen hun werk en voor je het weet staan alle gasten te dansen alsof er geen morgen is. Ook qua muziek wisselt het thema per editie, met één terugkerend element: er móét gefeest kunnen worden!

Email: Wine Dine Disco Groningen
Email: Wine Dine Disco Groningen

Groningen, een bruisende stad met één gebrek: te weinig vermaak voor levensgenieters die de schoolbanken al even hebben verlaten. Jammer dan? Niks daarvan. Wij nemen zelf gewoon het voortouw, door een complete avond uit voor jou te organiseren! 


We beginnen met een glas (of twee) bubbels, vervolgens gaan we aan tafel voor een heerlijk diner en sluiten af met een lekker feestje. En dat alles onder één schitterend dak, waar jij gegarandeerd nieuwe leuke mensen ontmoet. 

Bekijk de wijnenBEKIJK DE WIJNEN

Tickets

Email: Wine Dine Disco Groningen

Een nieuw jaar, een nieuw hoofdstuk van Groningens lekkerste ‘complete avondje uit’ voor de deur. En omdat het Valentijnsdag is, vieren we ditmaal de liefde. Voor elkaar? Echt niet! Of... nou ja vooruit, een beetje dan. Maar vooral de liefde voor een avond heerlijk wijnen, dineren en dansen! Zoals je dat van ons gewend bent.

Benieuwd naar wat we serveren? Hieronder vind je het menu.

Komende events:


14 februari 2020

17 april 2020

TICKETS KOPEN
Bekijk de wijnenBekijk het menu

Komende events:


14 februari 2020
17 april 2020

TICKETS KOPEN

We zijn uitverkocht!